Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste (Henkilötietolain 523/99:10§:n mukainen)

1. Rekisterinpitäjä

Vilomix Finland Oy:n asiakasrekisterin rekisterinpitäjä: Vilomix Finland Oy, Yrittäjäntie 1, 21530 Paimio, Y-tunnus 0472472-7

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Eija Seppä, puh. 010 402 7700 Osoite: Vilomix Finland Oy, Yrittäjäntie 1, 21530 Paimio

3. Rekisterin nimi

Vilomix Finland Oy:n liiketuttavakanta, johon on koottu yrityksen asiakkaiden, tavarantoimittajien ja yhteistyökumppaneiden tiedot.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely tutkimus- ja tuotekehitystoiminnassa ja Vilomix Finland Oy:n suoramarkkinoinnin ja mainonnan suuntaaminen asiakastietojen perusteella.

  • Liiketuttavatietojen perusteella
  • Tehdään väärinkäytösten ennaltaehkäisyä ja selvittämistä.
  • Tehdään asiakastilaukset ja toimitetaan asiakkaalle tilatut tuotteet.
  • Laskutetaan toimitetut tilaukset.
  • Lähetetään asiakastietojen perusteella suoramarkkinointia.
  • Personoidaan digitaalista sisältöä mm. nettisivuille ja sähköpostikirjeisiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Vilomixin liiketuttavatietokanta sisältää:

  • Asiakassuhteen luonti- ja viimeisin muutospäivä.
  • Asiakkaan tuottama tai häntä koskeva Vilomix Finland Oy:öön liittyvä aineisto, esim. sopimukset.
  • Asiakkaiden yhteystiedot (nimi, laskutus- ja toimitusosoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoite, kunta).
  • Asiakkaan asuinmaa, asiointikieli ja yritysmuoto.
  • Maatila-asiakkaista maatilan tiedot (tuotantosuunta ja vastuumyyjä).
  • Toimittajilta pankkiyhteydet, Y-tunnus ja yhteyshenkilö.
  • Logistiikan hallintajärjestelmä (Navision) sisältää asiakkaan toimitusosoitteen perusteella karttapaikannustiedon (Salesmap).
  • Laskutusasiakkailta henkilötunnuksen ja/tai Y-tunnuksen.
  • Asiakaspalautteet (Excel/IPW), asiakkaan edut ja kampanjat, osto- ja myyntitapahtumat.
  • Suoramarkkinointikiellot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet ja asiakkuuden perusteella syntyvät tiedot

Tietoja kerätään pääasiassa rekisterinpitäjän omassa toiminnassa. Saamme tietoja ensisijaisesti seuraavista lähteistä:

  • rekisteröidyltä itseltään
  • Henkilötietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös osoite-, luottotieto- tai muuta vastaavaa palvelua tarjoavilta luotettavilta rekisterinpitäjiltä.
  • yrityksen omasta asiakasrekisteristä
  • Verkkokauppa-asiakkaan yhteystiedot perustuvat asiakkaan rekisteröintilomakkeessa antamiin tietoihin sekä asiakkaan ilmoituksiin muutoksista.
  • verkkokaupan käyttäjät voivat itse päivittää yhteystiedot.
  • Tapahtumatiedot muodostuvat asiakkaan osto- ja myyntitapahtumista, tilaustiedoista ja -historiasta sekä ostokäyttäytymisestä.

7. Tietojen säilytysaika ja hävittäminen

Tiedot säilytetään 6-10 vuotta sekä lain velvoittaman ajan (tili- ja laskutustiedot). Arvioimme kuitenkin tietojen säilyttämisen tarpeellisuutta säännöllisesti sovellettava lainsäädäntö huomioon ottaen. Tämän lisäksi huolehdimme sellaisista kohtuullisista toimenpiteistä, joilla varmistetaan, ettei rekisteröidystä säilytetä rekisterissä käsittelyn tarkoituksiin nähden yhteen sopimattomia, vanhentuneita tai virheellisiä henkilötietoja. Oikaisemme tai hävitämme tällaiset tiedot viipymättä.

8. Tietojen suojaus

Verkkokauppaan liittyvät tiedot tallennetaan SSL-suojatun yhteyden ylitse.

9. Rekisterin suojaus

Rekisterin tiedot tallennetaan tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein. Henkilötietoja käsittelevät vain ennalta määritellyt henkilöt, jotka ovat allekirjoittaneet salassapitositoumuksen. Rekisterin tietojen käsittely edellyttää työsuhdetta Vilomix Finland Oy:n kanssa, salasanaa ja käyttäjätunnusta sekä riittäviä käyttöoikeuksia. Rekisteri on suojattu konsernin ulkopuoliselta käytöltä. Rekisteri on suojattu asianmukaisilla virustorjuntaohjelmilla ja varmistettu. Manuaalista aineistoa rekisteristä ei ole kuin tilapäisesti. 

10. Tietojen luovuttaminen

  • Kertaluonteista postitusta varten nimi- ja osoitetiedot tiedostona painotaloon.
  • Verkkomaksutietoja käsitellään maksun yhteydessä salatun SSL-yhteyden välityksellä.
  • Kertaluonteista lähetystä varten puhelinnumero operaattorille (tekstiviesti).
  • Laskutusasiakkaasta luovutetaan Suomen Asiakastieto Oy:lle henkilötunnus/Y-tunnus ja nimi maksuhäiriöseurannan yhteydessä.
  • Perintätilanteissa laskutusasiakkaasta luovutetaan Lindorff Oy:lle nimi- ja osoitetiedot sekä laskutukseen liittyvät tiedot.
  • Kertaluonteista suoramarkkinointikampanjaa varten Vilomix Finland Oy voi luovuttaa nimi- ja osoitetiedot tiedostona ulkopuoliselle lähetyspalveluntarjoajalle. Henkilötietojen käsittelijöillä ei ole oikeutta käsitellä henkilötietoja muutoin kuin rekisterinpitäjän lukuun.
  • sähköpostiosoitteita voidaan käyttää kohdentamaan digitaalista markkinointia
  • Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja -markkinointia varten. Epätarkkoja tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.
  • Tietoja luovutetaan Vilomix Finland Oy:n ulkopuolelle ainoastaan niiltä osin, kun tilausten toimittaminen ja palvelun tekniset ratkaisut sitä vaativat. Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle. Asiakastietoja voidaan luovuttaa viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.
  • Verkkokauppa ei tallenna asiakkaan pankki- eikä maksukorttitietoja.

11. Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastus-, kielto- ja korjauspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Vilomix Finland Oy, Rekisteritarkastus PL 25, 21531 Paimio

Tietojen tarkastamista varten rekisteröidyn tulee täyttää rekisteritietojen tarkastuslomake joko Vilomix Oy:n kotisivulla www.vilomix.fi tai lomakkeen voi pyytää asiakaspalvelustamme info@vilomix.fi Lomakkeen voi lähettää sähköisesti osoitteeseen: info@vilomix.fi

Asiakkaalla on mahdollisuus kieltää markkinointiviestien lähetys ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla: info@vilomix.fi

TalliPro –uutiskirjeen lähetyksen voi perua rekisteröitymällä TalliPro -verkkokauppaan ja kieltämällä uutiskirjeen lähetys verkkokaupan ’Peru uutiskirjeen tilaus’ -osiossa.

12. Tietojen päivittäminen

Verkkokauppaan rekisteröitynyt asiakas voi päivittää nimi- ja osoitetietojaan sekä markkinointilupia verkkokaupan ’Oma tili’ -osiossa. Asiakas voi myös lähettää tietojen päivityspyynnön rekisterin yhteyshenkilölle osoitteeseen info@vilomix.fi tai puhelimella: 010 402 7700 (8,35 snt/puh + 12,09 snt/min).

13. Tietosuojaselosteen päivittäminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä palveluissa. Vilomix Finland Oy suosittelee rekisteröityjä ja sivuston käyttäjiä tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.

 

Tämä seloste laadittu 24.5.2018

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 6.2.2018 alkaen.

Verkkokauppa

Vilomix Finland Oy
Yrittäjäntie 1
21530 Paimio

+358 (0) 10 402 7700
myynti@tallipro.fi
0472472-7

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa ostoksesi tilauksen yhteydessä seuraavilla maksutavoilla:

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj:n ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt TalliPro-verkkokauppa yleiset ehdot.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Vilomix Finland Oy
Yrittäjäntie 1
21530 Paimio

+358 (0) 10 402 7700
myynti@tallipro.fi
0472472-7

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Tuotteet lähetetään varastostamme 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta, jonka lisäksi tulee vielä Postin toimitusaika. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla).

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Myyjä ei vastaa tuotteen palautuksista syntyvistä kustannuksista.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimitus- ja palautuskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.